У Новій Каховці партизани підірвали штаб партії Путіна 

Фото Центру Національного Спротиву

Вибух пролунав біля входу в офіс партії та поряд з “виборчими дільницями”

У тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині рух опору підірвав штаб партії Володимира Путіна “Єдина Росія”. Вранці 27 лютого вибухи пролунали біля входу в офіс окупаційної партії та неподалік від “виборчої дільниці”. Про це повідомив Центр Національного Спротиву.

“Так, сили руху опору передали «привіт» окупантам та зупинили фейковий «виборчий» процес в захопленому місті”, — йдеться у повідомленні.

У Центрі національного спротиву зазначили, що ворог намагається приховати факт присутності сил спротиву окупації на ТОТ. Тож росіяни, щоб не сіяти паніку, наразі заявляють “про міфічні БПЛА, які нібито вдарили по об'єктах, хоче це не відповідає дійсності”.

Центр національного спротиву закликає громадян України не брати участь у пропагандистській постановці Кремля під назвою “вибори”. Водночас Рух опору зауважує, що кожен колаборант, який допомагає організовувати “виборчий процес”, понесе відповідальність за свої дії.

Нагадаємо, у липня 2023 року партизанський рух "АТЕШ" заявив про ліквідацію шістьох окупантів та пошкодження двох вантажівок росіян на Херсонщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності