• Головна
  • Україна
  • БФ “Сталеві” отримав від Піреус Банку 3 млн 550 тис. на лікування морських піхотинців

БФ “Сталеві” отримав від Піреус Банку 3 млн 550 тис. на лікування морських піхотинців

БФ “Сталеві” отримав від Піреус Банку 3 млн 550 тис. на лікування морських піхотинців

Команда фонду “Сталеві” опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами

Благодійний фонд “Сталеві”, створений за ініціативи Героя України Сергія Волинського, отримав 3 550 000 гривень донорської фінансової допомоги від АТ “Піреус БанкМКБ”. Ці гроші, зокрема, спрямують на лікування та обстеження захисників України, розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації.

Окрім того, планують продовження просвітницької роботи, задля поширення інформації про мужність та звитяги наших героїв як серед українців, так і для всієї міжнародної спільноти.

Команда фонду “Сталеві” опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами. У фонді закликають всіх, хто причетний до служби в підрозділах морської піхоти України та потребує допомоги у вищезазначених напрямках, звертатись до фонду через форму запиту на сайті.

“Єдність - головна запорука нашої перемоги! Я дуже вдячна Піреус Банку Україна за такий вклад у спільну перемогу, за можливість лікувати та підтримувати героїв сьогодення – наших морських піхотинців. Без нашої допомоги їм буде складно.

Боротьба триває, тому кожен свідомий громадянин, відповідальний бізнес, громадська або благодійна організація мають не втомлюючись допомагати країні, за для щасливого та мирного майбутнього наших дітей”, – зазначає Тетяна Харько, Голова благодійного фонду “Сталеві”.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності