На Вінниччині у пожежі загинула трирічна дитина

На Вінниччині у пожежі загинула трирічна дитина

Трагедія сталася в селі Лучинчик Могилів-Подільського району

У селі Лучинчик Могилів-Подільського району ВІнницької області сталася пожежа у житловому будинку. Загинула трирічна дівчинка. Про це 20 січня повідомило ДСНС України.

Як з'ясували рятувальники, на момент пожежі в будинку без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. В одній із кімнат, де знаходилася буржуйка, сталося займання. Старші діти 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик одразу вибігли з помешкання на вулицю. Найменша, 3-річна дівчинка, на жаль, залишилася в осередку пожежі. Її врятувати не вдалося.

❗На Вінниччині вогонь забрав життя трирічної дитини.Трагедія сталася в селі Лучинчик Могилів-Подільського району. З'ясувалося, що вдома без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. Загорілося в одній із кімнат будинку, де знаходилася буржуйка. Як спалахнуло, старші діти - 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик одразу вибігли з помешкання на вулицю. Найменша, 3-річна дівчинка, на жаль, залишилася в осередку пожежі. Її врятувати не вдалося.Братик із сестричкою госпіталізовані до лікарні.Причину трагедії встановлюють правоохоронні органи.🚒До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 9 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.🙏Просимо батьків за жодних обставин не лишати дітей наодинці! Вогонь не пробачає помилок!

Posted by ДСНС України on Friday, January 19, 2024

Братик із сестричкою госпіталізовані до лікарні. Причину трагедії встановлюють правоохоронці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності