• Головна
  • Україна
  • 7-річний хлопчик підпалив торговельно-розважальний комплекс у Києві

7-річний хлопчик підпалив торговельно-розважальний комплекс у Києві

7-річний хлопчик підпалив торговельно-розважальний комплекс у Києві

Слідчі розпочали кримінальне провадження за умисне знищення майна

ТРЦ "Космополіт" 13 січня у Києві підпалив 7-річний хлопчик, відвідувач ігрової кімнати у цьому торговельно-розважальному центрі. Про це 14 січня повідомили у поліції Києва.

Інформація про пожежу в ігровій кімнаті торговельно-розважального комплексу Солом’янського району Києва надійшла до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень вони не отримали.

Надалі, під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик - відвідувач парку розваг.

Батьки разом з дитиною запрошені до Солом’янського управління поліції для надання показів. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення або пошкодження майна.

Додамо, повідомлення про пожежу на вул. Вадима Гетьмана у Києві надійшла до рятувальників о 15:57 13 січня. Загоряння сталося на 4 поверсі. Під час гасіння пожежі евакуювали близько 200 осіб. О 17:42 пожежу ліквідували.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності