• Головна
  • Україна
  • У 73-річної мешканки Дніпропетровщини бандити-рецидивісти викрали 5 млн грн

У 73-річної мешканки Дніпропетровщини бандити-рецидивісти викрали 5 млн грн

Фото: Нацполіція

Троє зловмисників побили та зв’язали жінку

У Дніпропетровській області поліцейські затримали трьох злочинців, які ще влітку напали на 73-річну жінку, жорстоко її побили та зв’язали, а потім пограбували на 5 млн грн, повідомила в Національній поліції у середу, 27 грудня.

Випадок стався у селі на Криворіжчині ще 7 червня. Вранці троє нападників увірвалися до будинку 73-річної жінки. Зловмисники побили її та зв’язали їй руки та ноги. Після цього вони знайшли сховок з грошима. Злочинці викрали у літньої жінки понад 1,5 млн гривень, 27 тисяч євро, 30 тисяч доларів, а також ювелірні прикраси.

Аж через пів року правоохоронці затримали підозрюваних. Ними виявились троє раніше судимих чоловіків віком 36, 32, та 25 років. Зловмисники заздалегідь домовилися про вчинення злочину.

26 грудня правоохоронці провели обшуки в нападників. У них вилучили пістолет, боєприпаси, викрадені золоті прикраси та срібну монету. Окрім цього, у злочинців знайшли наркотики, рації та мобільні телефони. Наразі лише двом зловмисникам повідомили про підозру у злочині. Також слідчі збирають докази незаконного виготовлення вогнепальної зброї й боєприпасів і незаконного збуту й зберігання наркотиків, учиненого повторно. Крім цього, чоловіків перевіряють на причетність до аналогічних злочинів. Зловмисникам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності