• Головна
  • Україна
  • На Одещині правоохоронець за 8 тис. доларів організував переправлення двох ухилянтів до Молдови

На Одещині правоохоронець за 8 тис. доларів організував переправлення двох ухилянтів до Молдови

Фото: ДБР

Автомобіль з ухилянтами зупинили за 100 метрів від державного кордону

На Одещині правоохоронець організував схему незаконного переправлення ухилянтів за кордон. За 8 тис. доларів США зловмисник посадив двох чоловіків в авто до знайомих, які мали вивезти ухилянтів до Молдови, оминаючи пункти пропуску. Однак авто зупинили за 100 метрів до державного кордону. Про це повідомили у Державному Бюро Розслідувань у середу, 13 грудня.

Як розповіли в ДБР, на початку грудня 2023 року зловмисник запропонував двом своїм знайомим незаконно заробити. Вони мали на власному авто перевозити клієнтів через кордон до Молдови, оминаючи прикордонний контроль та пункти пропуску.

Правоохоронець також знайшов двох чоловіків, що бажали незаконно виїхати. Зловмисник пообіцяв за 4 тис. доларів США з кожного вивезти їх з України. Після отримання грошей він посадив ухилянтів в авто до знайомих та встановив локацію на карті, куди доставити чоловіків.

Перевізників з ухилянтами затримали прикордонники за 100 метрів від державного кордону. Організатору незаконної схеми повідомлено про підозру у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон, вчинене за попередньою змовою групою осіб з корисливих мотивів. Попередньо йому загрожує до дев’яти років тюремного ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності