• Головна
  • Україна
  • У Полтаві 27 студентів юридичного інституту потрапили до лікарні з отруєнням

У Полтаві 27 студентів юридичного інституту потрапили до лікарні з отруєнням

У Полтаві 27 студентів юридичного інституту потрапили до лікарні з отруєнням

Усі студенти харчувалися в їдальні Полтавської політехніки

У Полтаві в ніч з п’ятого на шосте грудня до лікарні потрапили з отруєнням 27 студентів юридичного інституту. Імовірно, вони харчувалися в їдальні Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка. Про це у середу, шостого грудня, повідомило Суспільне з посиланням на керівника Полтавської ОВА Філіпа Проніна.

У 27 студентів Полтавського юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого зареєстрували спалах гострої кишкової інфекції. Відомо, що 16 постраждалих направили до обласної інфекційної лікарні, а інших 11 ушпиталили до першої лікарні Полтави.

За словами керівниці обласної лікарні Наталії Свириденко, усі постраждалі у стані середньої тяжкості, перебувають під наглядом лікарів. Серед симптомів інфекції — нудота, діарея тощо.

Причини отруєння наразі встановлюють. Створена профільна комісія, на місцях працюють фахівці Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб і поліція, зазначив у дописі голова Полтавської ОВА. Розпочато епідеміологічне розслідування. Також перевіряють їдальню Полтавської політехніки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності