• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті ухилянт два дні блукав горами на кордоні з Румунією

На Закарпатті ухилянт два дні блукав горами на кордоні з Румунією

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Українець подзвонив румунським рятувальникам, адже сподівався, що вони його знайдуть та доставлять до Румунії

На Закарпатті прикордонники затримали дніпрянина, який два дні блукав горами у пошуках кордону з Румунією. Про це 26 листопада повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Українські прикордонники отримали повідомлення від румунських, що на горі Піп Іван Мармароський перебуває людина, яка просить про допомогу. Разом з рятувальниками прикордонники вирушили на пошуки.

Чоловіка знайшли на горі Піп Іван о четвертій годині ранку за три кілометри від кордону з Румунією. 40-річний мешканець Дніпра не мав при собі гірського спорядження та був одягнений у джинси й кросівки. Як встановили прикордонники, чоловік майже дві доби блукав засніженим високогір’ям у пошуках румунського кордону.

Спочатку чоловік відмовився пояснювати мету свого перебування у горах. Однак згодом зізнався, що хотів незаконно потрапити до Румунії.

Дніпрянин зателефонував румунським рятувальникам, адже сподівався, що саме вони його знайдуть та доставлять до Румунії. Під час зустрічі з українськими правоохоронцями дніпрянин висловив лише обурення, що довго очікував на їхню допомогу.

Чоловіка доправили до лікарні, його стан задовільний. Наразі прикордонники встановлюють коло осіб, імовірно причетних до організації незаконної подорожі українця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності