• Головна
  • Україна
  • Екснардепу та колаборанту Олегу Царьову заочно дали підозру у фінансуванні Росгвардії

Екснардепу та колаборанту Олегу Царьову заочно дали підозру у фінансуванні Росгвардії

Царьов після замаху

Раніше Царьов отримав підозру за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, колабораційну діяльність та держзраду

Колишньому народному депутату від “Партії регіонів” Олегу Царьову правоохоронці заочно повідомили про нову підозру – у фінансуванні Росгвардії. Ексдепутат втік до Росії у 2014 році та продовжує співпрацювати з росіянами. Про це повідомили у Офісі Генпрокурора у вівторок, 14 листопада.

За даними слідства, Царьов фінансував Росгвардію у Криму. Екснардеп мав там нерухомість та низку підприємств, а після анексії півострова найняв військових з Росгвардії, які охороняли музей-садибу та санаторій у Ялті. Слідство встановило, що Царьов переказував гроші на рахунки «Федерального державного унітарного підприємства «Охорона» Федеральної служби військ національної гвардії РФ». Фактично Царьов фінансував російські війська у Криму.

Нагадаємо, у жовтні в Криму скоїли замах на Олега Царьова, він отримав два вогнепальні поранення. На початку листопада Царьов давав інтерв’ю російськими ЗМІ після замаху. Раніше екснардеп отримав підозру за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, колабораційну діяльність та держзраду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності