• Головна
  • Україна
  • Ексочільницю податкової служби Одещини засудили на 6 років ув’язнення за пропозицію хабаря керівникові прокуратури (ВІДЕО)

Ексочільницю податкової служби Одещини засудили на 6 років ув’язнення за пропозицію хабаря керівникові прокуратури (ВІДЕО)

Ексочільницю податкової служби Одещини засудили на 6 років ув’язнення за пропозицію хабаря керівникові прокуратури (ВІДЕО)

Колишня керівниця ДПС та її перший заступник пропонували 25 тис. доларів хабаря керівникові прокуратури

9 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок, яким визнала винуватими колишню очільницю Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталію Чеботарьову та її першого заступника. Про це повідомляють у Вищому антикорупційному суді.

Їх визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. Дії обвинувачених полягали у наданні 25 тис. доларів США начальнику управління прокуратури Одеської області.

За вироком суду ексначальниці  призначили 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк 3 роки, з конфіскацією майна та позбавленням 5 рангу державного службовця.

Іншому обвинуваченому суд призначив позбавлення волі на 5 років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк 3 роки, з конфіскацією майна та позбавленням 5 рангу державного службовця.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності