• Головна
  • Україна
  • “Небезпека значна!”: Зеленський закликав українців зважати на повітряну тривогу

“Небезпека значна!”: Зеленський закликав українців зважати на повітряну тривогу

Президент також висловив вдячність захисникам українського неба, які знищують російські авіацію, ракети й дрони

Президент Володимир Зеленський у традиційному зверненні закликав українців не ігнорувати сигнали про повітряну небезпеку.

"Я прошу всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги та враховувати, що, хоч ми й посилюємо ППО так, як тільки можливо, все ж небезпека значна. Особливо в таких містах, як Харків, як Запоріжжя, як Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно", - зазначив глава держави.

Президент також висловив вдячність захисникам неба – воїнам мобільних вогневих груп, українським льотчикам і воїнам зенітних ракетних військ, усім підрозділам, які знищують російські авіацію, ракети й дрони. Минулої ночі збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету.

На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській та Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах. Дякую за це нашим воїнам”, - заявив Володимир Зеленський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності