• Головна
  • Україна
  • Поліція повідомила про підозру чоловіку, який вдарив ножем незнайомця

Поліція повідомила про підозру чоловіку, який вдарив ножем незнайомця

Поліція повідомила про підозру чоловіку, який вдарив ножем незнайомця

Інцидент стався у п’ятницю ввечері

Столичні правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який на Хрещатику вдарив ножем незнайомця, поінформувала поліція Києва.

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлений чоловік із колото-різаною раною черевної порожнини. З’ясувалося, що на Хрещатику між двома чоловіками виник словесний конфлікт, у результаті якого один із чоловіків дістав ніж та наніс удар іншому:

«Після скоєного нападник втік з місця події. Оперативники за допомоги аналітиків сектору кримінального аналізу встановили особу зловмисника. Ним виявився киянин, 1997 року народження. Протягом години поліцейські зупинили його на перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Володимирська. Під час обшуку правоохоронці вилучили у нападника знаряддя вчинення злочину – ніж», - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. За цей злочин передбачено позбавлення волі строком до восьми років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності