У Києві вирує негода: є травмовані та загиблі

У Києві вирує негода: є травмовані та загиблі

У столиці через наслідки негоди двоє загиблих - чоловіки віком 65 і 35 років

У суботу, 28 жовтня, у Києві спостерігаються сильні пориви ураганного вітру. Через наслідки негоди вже двоє людей загинуло, сім травмовано. Про це повідомила пресслужба КМДА.

У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм чоловік помер. У цьому ж районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні. На проспекті Берестейському на авто впало дерево. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась.

Щойно мер міста Віталій Кличко уточнив, що через наслідки негоди, у столиці вже двоє загиблих - чоловіки віком 65 і 35 років.

7 мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці. На цю годину зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію задіяні 34 одиниці техніки та 208 працівників Аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» та аварійні бригади комунальників в районах міста”, — зазначив Кличко.

За інформацією Українського гідрометцентру, до кінця дня 28 жовтня пориви вітру в столиці можуть сягати 25-28 м/c. В Київській адміністрації містян закликають бути обережними, враховувати погодні умови і без нагальної потреби не виходити на вулицю.

Нагадаємо, через негоду, яка вирувала у Львівській області вночі 28 жовтня, знеструмленими залишаються 132 населених пункти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності