• Головна
  • Україна
  • Росіяни поцілили по території поблизу Хмельницької АЕС: пошкоджені два корпуси

Росіяни поцілили по території поблизу Хмельницької АЕС: пошкоджені два корпуси

Росіяни поцілили по території поблизу Хмельницької АЕС: пошкоджені два корпуси

У двох містах області знеструмлено майже 2 тис. споживачів

Уночі 25 жовтня росіяни завдали удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Про це повідомили у Міністерстві енергетики України.

Внаслідок вибуху пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1 860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області.

Нагадаємо, росіяни вночі 25 жовтня атакували Хмельниччину. В Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на ранок за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.

Також прильоти були й у Славутській громаді. Виконавчий комітет Славутської міськради повідомив, що в громаді створена відповідна комісія, яка обстежуватиме об'єкти за зверненнями жителів.

У ДСНС повідомили, що пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. Також пошкоджено 11 багатоповерхових та 9 приватних будинків. А ще будівля відділу поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності