• Головна
  • Україна
  • Росіяни вночі атакували Хмельниччину: до лікарні звернулися 16 людей (ВІДЕО)

Росіяни вночі атакували Хмельниччину: до лікарні звернулися 16 людей (ВІДЕО)

Росіяни вночі атакували Хмельниччину: до лікарні звернулися 16 людей (ВІДЕО)

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби

Цієї ночі, 25 жовтня, у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Про це 25 жовтня зранку повідомив перший заступник начальника ОВА Хмельниччини Сергій Тюрін.

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на ранок за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби.

Сергій Тюрін зазначив, що вже четверту добу поспіль росіяни атакують Хмельниччину. Цієї ночі повітряна тривога на Хмельниччині розпочалася о 01:10 і тривала до 04:46.

Міський голова Славути Василь Сидор о 05:30 повідомив про наслідки нічної атаки РФ на території громади. За його словами є руйнування та постраждалі.

"Всі служби вже працюють, тепло, газ і воду ми будемо надавати. Допомагайте літнім людям, дітям, дотримуйтесь безпечних умов. Надається допомога людям, що постраждали", — сказав у зверненні Василь Сидор.

Окрім того, за його словами, сьогодні, 25 жовтня, у громаді призупинили навчальний процес в освітніх закладах

ВАСИЛЬ СИДОР: ПРАЦЮЄМО НАД УСУНЕННЯМ НАСЛІДКІВ НІЧНОЇ АТАКИ

Posted by Виконавчий комітет Славутської міської ради on Tuesday, October 24, 2023

Виконавчий комітет Славутської міськради повідомив, що в громаді створена відповідна комісія, яка обстежуватиме об'єкти за зверненнями жителів. За результатом обстеження, буде надаватись допомога на ліквідацію пошкоджень.

У ДСНС повідомили, що пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини ДСНС у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. Також пошкоджено 11 багатоповерхових та 9 приватних будинків. А ще будівля відділу поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності