Помер шоумен та політик Сергій Сивохо

Фото: Світлана Бердецька

Серце 54-річного Сергія Сивоха зупинилось о 5:40 ранку

У вівторок вранці, 17 жовтня, помер 54-річний Сергій Сивохо, відомий шоумен, політик, колишній радник секретаря РНБО. Про це повідомила його близька подруга Світлана Бердецька у Facebook.

"Зараз кожен день дуже тяжкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно любима мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже бракувати. Вічна пам'ять Сергію", — написала Світлана Бердецька вранці 17 жовтня.

Щоправда, першою про смерть Сергія Сивоха написала у своєму Telegram-каналі проросійська пропагандистка з “ДНР” Анна Ревякіна ще ввечері 16 жовтня. Вона написала, що Сивохо нібито помер в окупованому Донецьку. Згодом пропагандистка спростувала цю інформацію і повідомила, що актор перебуває в лікарні у важкому стані:

"Через безнадійність ситуації його швидше за все відключатимуть від системи підтримки життя. У нього на тлі сепсису розвинулася поліорганна недостатність", — написала Анна Ревякіна по другій годині ночі.

Проте смерть Сергія Сивоха підтвердили у пресслужбі артиста — про це повідомив Obozrevatel.com. Припускають, що причиною смерті стало загострення хронічної хвороби.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності