• Головна
  • Україна
  • Впродовж доби 12 ухилянтів намагались незаконно втекти з України через кордон

Впродовж доби 12 ухилянтів намагались незаконно втекти з України через кордон

Впродовж доби 12 ухилянтів намагались незаконно втекти з України через кордон

Вони хотіли потрапити у Румунію та Угорщину

Впродовж доби закарпатські прикордонники затримали 12 порушників, які намагалися незаконно перетнути кордон та втекти у Європу. Чоловіки намагались незаконно перетнути кордон та потрапити до Румунії та Угорщини, повідомили у четвер, 12 жовтня, Західне управління Держприкордонслужби України.

Зокрема, прикордонники зупинили трьох мешканців Буковини призовного віку за 30 метрів від кордону з Угорщиною. Їх помітили через прилади дистанційного спостереження. Ще затримали двох мешканців Луганщини та Житомирщини, які намагались незаконно потрапити в Румунію. Під час спроби перетнути кордон вони мали при собі три радіостанції, прилад нічного бачення і тепловізор.

Ще трьох порушників, що проживають в Одеській, Тернопільській та Київській областях прикордонники затримали на контрольному посту. Крім цього, затримали чотирьох чоловіків з Закарпаття, Львівщини та Тернопільщини.

Усіх затриманих порушників відвезли до прикордонних підрозділів для з’ясування усіх обставин. Там прикордонники складуть протоколи про адмінправопорушення за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності