• Головна
  • Україна
  • У Нікополі росіяни обстріляли гімназію: четверо людей загинули

У Нікополі росіяни обстріляли гімназію: четверо людей загинули

У Нікополі росіяни обстріляли гімназію: четверо людей загинули

Тривають рятувально-пошукові робити

Росіяни обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині. Про це 11 жовтня на своїй сторінці написав міністр МВС Ігор Клименко.

Обстрілами зруйнували гімназію. Станом на 17:00 повідомляли про загибель двох людей. “Під завалами рятувальники ще шукають людей. Встановлено, що постраждалі - співробітники навчального закладу”, - повідомив Ігор Клименко.

Згодом на сторінці ДСНС України повідомили, що станом на 18:35 підрозділами ДСНС з-під завалів будівлі гімназії вивільнили тіло ще однієї людини. Всього загинули 3 людини, ще 2 - постраждали. За попередніми даними, частково зруйновано будівлю гімназії, пошкоджено 42 приватні житлові будинки, 18 господарчих споруд, магазин, лінії електропередач, автомобіль, сонячні панелі. Під завалами, попередньо, перебуває ще 1 особа. Аварійно-рятувальні роботи тривають. На місці робіт від ДСНС працювали 46 рятувальників та 13 одиниць техніки.

О 19:44 сповістили, що рятувальники завершили розбір завалів у Нікопольській гімназії. Внаслідок російського удару загинуло 4 людини: 72-річний чоловік та три жінки 69, 67 та 60 років. Ще дві особи отримали травми. Їм надається необхідна медична допомога.

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий написав, що дітей у закладі не було, адже навчання там організовано у дистанційному форматі. Вісім співробітників ліцею перебували на місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності