• Головна
  • Україна
  • Головнокомандувач ЗСУ Залужний привітав захисників та захисниць зі святом (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ Залужний привітав захисників та захисниць зі святом (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ Залужний привітав захисників та захисниць зі святом (ВІДЕО)

Валерій Залужний зауважив, що це свято кожного, хто обороняє Батьківщину

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у День захисників подякував українським воїнам.

Відповідне відео 1 жовтня оприлюднили у Facebook.

"Сьогодні та повсякчас дякую всім, хто стоїть на захисті нашої країни, дає гідну відсіч окупантам та наближає перемогу", — сказав Залужний.

Валерій Залужний зауважив, що це свято кожного, хто обороняє Батьківщину. Це день героїв: у формі Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки, Держприкордонслужби, поліцейських чи рятувальників. Тих, хто воює зі зброєю в руках, у білих халатах чи допомагаючи із забезпеченням, відновлюючи енергетику чи навчаючи дітей.

Сьогодні та повсякчас дякую всім, хто стоїть на захисті нашої країни, дає гідну відсіч окупантам та наближає перемогу.Слава Україні!Слава захисникам і захисницям!

Posted by Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine on Saturday, September 30, 2023

"Навпроти нас — ворог. Підступний, який убиває і тих, хто зі зброєю, і тих, хто її не має. У ворога є мета — знищити нас і нашу державу. Але я впевнений — йому це не вдасться. І всі ми доводимо це щодня. На кожному клаптику нашої землі. Знищуючи противника”, — сказав Головнокомандувач ЗСУ.

Він додав, що захисник та захисниця — це не просто слова, це важка робота щохвилини, щогодини, щодня для перемоги, це боротьба, біль, кров і сльози заради майбутнього.

“Усі ті, хто відчуває свою силу, щиро радіє перемогам і схиляє голову перед тими, хто на щиті. Хай береже вас Бог і Покров Святої Богородиці! Дякую тобі, кожен захиснику і кожна захиснице!” — сказав Залужний.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності