• Головна
  • Україна
  • ЗСУ оприлюднили деталі підготовки до ураження корабля "Мінськ" та підводного човна у Севастополі

ЗСУ оприлюднили деталі підготовки до ураження корабля "Мінськ" та підводного човна у Севастополі

ЗСУ оприлюднили деталі підготовки до ураження корабля "Мінськ" та підводного човна у Севастополі

ССО отримали інформацію із декількох джерел про ймовірне розташування великого десантного корабля "Мінськ" і дизель-електричного підводного човна "Ростов-на-Дону"

Знищення корабля та підводного човна Чорноморського флоту Росії стало можливим завдяки Силам спеціальних операцій ЗСУ.

Про це пишуть на сторінці ССО Збройних Сил України.

ССО отримали інформацію із декількох джерел про ймовірне розташування великого десантного корабля "Мінськ" і дизель-електричного підводного човна "Ростов-на-Дону" на одному з судноремонтних підприємств в Севастополі.

Задля ідентифікації цілей, наведення та коригування вогню, а також розвідки на оперативній глибині противника залучили операторів ССО.

“На човнах група підійшла до безпечного місця і здійснила пересування до берега завдяки підводним засобам доставки”, - йдеться у повідомленні.

Провівши успішну інфільтрацію, воїни розпочали виконання основної частини операції. За допомогою спеціальних технічних засобів розвідки, виконали ідентифікацію та наведення на ціль.

Під час безпосереднього ураження група здійснювала коригування вогню і підтвердження знищення цілей. Після цього бійці провели успішну ексфільтрацію.

“Все це стало можливим завдяки професіоналізму та зухвалості наших воїнів!”, - пишуть на сторінці ССО ЗСУ.

Нагадаємо, внаслідок удару по Севастополю в ніч на 13 вересня було пошкоджено великий десантний корабель "Мінськ". В мережі з'явилось відео наслідків влучання по кораблю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності