• Головна
  • Україна
  • Ганна Маляр заявила про звільнення Андріївки на Донеччині: її заяву назвали передчасною

Ганна Маляр заявила про звільнення Андріївки на Донеччині: її заяву назвали передчасною

Ганна Маляр заявила про звільнення Андріївки на Донеччині: її заяву назвали передчасною

Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки

Ганна Маляр заявила про звільнення Андріївки на Донеччині.

Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

“На Бахмутському напрямку ми рухаємось вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції. А на південному ми успішно просуваємось. Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка наша. Закріплюємось на зайнятих позиціях”, - написала вона на своїй сторінці у Telegram.

Водночас 3-тя окрема штурмова бригада повідомила, що заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. “Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань”, - йдеться у повідомленні бригади.

Після цього Ганна Маляр відредагувала своє повідомлення, забравши слово “наша” після згадки про Андріївку.

Нагадаємо, 11 вересня Сили оборони України звільнили частину селища Опитне поблизу Авдіївки. Українські військові протягом минулого тижня також мали частковий успіх в районі Новомайорського Донецької області. Окрім цього, Збройні Сили України тоді мали успіх в районі Кліщіївки і Андріївки та звільнили 2 кв. км на Бахмутському напрямку. Станом на 11 вересня під Бахмутом було звільнено вже 49 кв. км території.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності