• Головна
  • Україна
  • На Одещині чоловік взяв у заручники власну дитину та двох жінок

На Одещині чоловік взяв у заручники власну дитину та двох жінок

На Одещині чоловік взяв у заручники власну дитину та двох жінок

Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі

У місті Чорноморськ, що на Одещині, 27-річний чоловік зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю і погрожував їм фізичною розправою.  

Про це повідомила поліція в Одеській області.

Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи.

«На виклик негайно прибули співробітники територіального підрозділу поліції, ювенали, психологи, поліція діалогу, керівництво ГУНП в Одеській області, муніципальна варта та поліція охорони. До проведення спецоперації зі звільнення заручників залучили і спецпідрозділ КОРД, бо розуміли, що подія могла мати різні варіанти розвитку і тому було важливо максимально убезпечити людей», — йдеться у повідомленні.

Під час переговорів правоохоронцям вдалося вмовити зловмисника відпустити матір колишньої співмешканки. Її доправили до лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні гематоми на обличчі та рану на передпліччі.

Відпускати колишню співмешканку з дитиною чоловік категорично відмовився.

«Матір із донькою вдалося звільнити згодом завдяки оперативній комбінації із залученням перемовників та КОРДівців. 26-річна жінка, як і її мати, зазнала домашнього насильства, її доправили до медичного закладу із забоями голови, обличчя та руки. Дитина фізично не постраждала, вона зараз зі своєю мамою», — зазначили правоохоронці.

Правопорушника затримали. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності