• Головна
  • Україна
  • В Австрії розбилося авто з українцями: загинули двоє дітей та їхні дідусь з бабусею

В Австрії розбилося авто з українцями: загинули двоє дітей та їхні дідусь з бабусею

В Австрії розбилося авто з українцями: загинули двоє дітей та їхні дідусь з бабусею

За розповідями очевидців аварії, автомобіль почав різко сповзати на правий край дороги. Водій, який вижив в аварії, засвідчив, що у нього було кілька секунд мікросону.

Інцидент трапився на автомагістралі А5 поблизу Гавайнсталя. В автомобілі було четверо дорослих і троє дітей.

Про це пише видання wydarzenia.interia.pl

Мікроавтобус впав з мосту, пробивши поручні мосту, та перевернувся. Троє людей загинули на місці – кількамісячне немовля та його дідусь і бабуся.

Друга дитина, віком 3 роки, померла незабаром після транспортування до лікарні у Відні. Інші троє людей, у тому числі підліток, отримали легкі травми.

За розповідями очевидців аварії автомобіль почав різко ковзати на правий край дороги. Водій, який вижив в аварії, засвідчив, що у нього було кілька секунд мікросону.

Сім'я, яка їхала в транспортному засобі на польських номерах, є українцями з посвідкою на проживання в Польщі. Представник поліції повідомив, що національність одного з пасажирів поки не підтверджена.

В інтерв’ю Polsat News заступник міністра Павел Яблонський підкреслив, що згідно з інформацією, отриманою міністерством, попри те, що автомобіль зареєстрований у Польщі, ним користувалися громадяни України.

“З самого ранку наші консульські служби були на зв’язку з австрійською поліцією. Згодом було встановлено, що постраждалі – громадяни України”, – сказав він.

Двоє дорослих, які загинули в аварії, були бабусею і дідусем дітей.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності