• Головна
  • Україна
  • Одну людину, яку вважали загиблою після обстрілу у Запоріжжі, вдалося реанімувати — МВС

Одну людину, яку вважали загиблою після обстрілу у Запоріжжі, вдалося реанімувати — МВС

Одну людину, яку вважали загиблою після обстрілу у Запоріжжі, вдалося реанімувати — МВС

Тривають оперативно-рятувальні роботи

Одну людину, яку вважали загиблою після вечірнього обстрілу житлових районів Запоріжжя, вдалося реанімувати

Про це пишуть на сторінці міністра МВС Ігоря Клименка

“Першочергово інформація була про трьох загиблих. На щастя, одну особу вдалося реанімувати. Лікарям допомагали на місці парамедики поліції”, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники оперативно загасили пожежу в господарчій будівлі. Поліція провела поквартирний обхід житлових будинків. Загиблих чи травмованих не виявили. Постраждали люди, які в час прильоту перебували на вулиці.

В ефірі телеканалу “Рада” Андрій Малпашко розповів, що тривають оперативно-рятувальні роботи. Під завалами ще можуть знаходитися люди. У медустановах наразі перебуває троє постраждалих у тяжкому стані, ще четверо - середньої тяжкості. Вже розгорнуто роботу оперативного штабу, який надає допомогу постраждалим жителям та збирає інформацію про руйнування.

Нагадаємо, Ввечері 9 серпня ворог влучив у житловий квартал Запоріжжя. Про це написав керівник обласної військової адміністрації Юрій Малашко у Telegram Він повідомив, що російські війська поцілили в об‘єкт цивільної інфраструктури. Згодом Юрій Малишко написав, що стало відомо про трьох загиблих. Пізніше Юрій Малишко написав, що зруйновано храм та торговельні точки у Шевченківському районі міста. Медики надають допомогу пораненим. Вибуховою хвилею у багатоповерхівках вибито шибки. Наразі відомо про 7 постраждалих, але їхня кількість може збільшитися, оскільки в багатьох квартирах вибило вікна, розлетілись уламки скла. Ракета влучила по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ в Запоріжжі, Про це повідомив Андрій Єрмак. Тип ракети наразі встановлюється - попередньо «Іскандер».

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності