• Головна
  • Україна
  • Український «Голос країни» зніматимуть за кордоном: українців запрошують на шоу

Український «Голос країни» зніматимуть за кордоном: українців запрошують на шоу

Український «Голос країни» зніматимуть за кордоном: українців запрошують на шоу

Тренерами нового сезону стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, музичний продюсер Іван Клименко та переможниця "Голосу країни-11" - DOROFEEVA

31 липня у Варшаві розпочнуться зйомки нового, 13 сезону, шоу "Голос країни". Продюсери проєкту пояснюють, що хочуть об'єднати українців з різних куточків світу.

Про це пише ukrayina.pl.

Чутки про те, що новий сезон зніматимуть за кордоном, ходили давно. У п’ятницю, 21 липня, головний продюсер підрозділу телеканалу 1+1 "Big Brave Events" Володимир Звадюк підтвердив це офіційно.

"Майже всією командою ми вирушили на зйомки особливого сезону "Голосу країни" разом з польським мовником і за підтримки польського партнера. Інакше ми б ніколи не змогли зняти цей сезон", – повідомив Завадюк на своїй сторінці в Instagram

Над створенням сезону з боку України працює команда "Big Brave Events" (підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проєкти). З польської сторони, ймовірніше за все, партнером стане польський мовник TVP.

Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі, - на знак підтримки українців, які були змушені залишити домівки в результаті повномасштабного вторгнення Росії.

Тренерами нового сезону стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, музичний продюсер Іван Клименко та переможниця "Голосу країни-11" - DOROFEEVA.

Кожен українець у Польщі може стати глядачем шоу. Для участі допускаються особи від 16 років та діти у супроводі батьків. Зйомки будуть проводитися у Варшаві з 31 липня по 2 серпня. Відбуватиметься знімальний процес у дві зміни. Перша з 10 до 16, друга – з 16 до 22.

Щоб потрапити на зйомки, потрібно заповнити спеціальну анкету за цим посиланням.

Участь у зйомках безкоштовна, організатори закликають не вестись на пропозиції шахраїв, які вимагають оплату за присутність на знімальному майданчику.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності