• Головна
  • Україна
  • На тракторі через кордон: українець намагався під сіном вивезти 5 тис. пачок цигарок до Польщі

На тракторі через кордон: українець намагався під сіном вивезти 5 тис. пачок цигарок до Польщі

На тракторі через кордон: українець намагався під сіном вивезти 5 тис. пачок цигарок до Польщі

Чоловік сховав цигарки під сіном

Прикордонники Волинського загону неподалік українсько-польського кордону виявили осіб, які можуть бути причетними до незаконного переміщення до Польщі тютюнових виробів, та трактор з контрабандою.

Про це повідомляють на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Прикордонний патруль за 20 метрів до держрубежу помітив двох чоловіків. Законних підстав перебувати в цій місцевості громадяни не мали. Згодом в поле зору прикордонників потрапив трактор, водій якого, побачивши правоохоронців, розвернувся та попрямував у протилежному від кордону напрямку.

Згодом прикордонники зупинили трактор, яким керував 51-річний житель Любомльщини. Провівши ретельний огляд трактора, військовослужбовці виявили в причепі подвійне дно.

У схованці були пакунки з тютюновими виробами. Загалом звідти наряд дістав понад 5 тисяч пачок цигарок різних торговельних марок, які ймовірно були підготовленні для незаконного переправлення до Польщі.

Чоловіків прикордонники доставили до підрозділу для з'ясування обставин правопорушення та складання адміндокументів.

Про виявлення у діях тракториста ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, охоронці кордону поінформували співробітників Нацполіції. Тютюнові вироби та транспортний засіб правоохоронці вилучили.

Нагадаємо, у ніч на 17 липня прикордонники спільно з митниками у пункті пропуску «Шегині» затримали 37-річного українця, який незаконно хотів провезти тютюнові вироби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності