• Головна
  • Україна
  • Із угорського літака вигнали українського військового ветерана (відео)

Із угорського літака вигнали українського військового ветерана (відео)

Із угорського літака вигнали українського військового ветерана (відео)

Пілот відмовився злітати з пасажиром, що стояв на борту

Українського ветерана російсько-української війни, вигнали з літака, який летів із Тель-Авіва до Варшави. Чоловік просив екіпаж взяти його на борт, але йому відмовили. Співробітники угорської лоукост-авіакомпанії не дозволили йому вилетіти з Ізраїлю. Зрештою, після кількох десятків хвилин суперечки його вивели з літака.

Про це пише o2.pl.

Зазначається, що екіпаж літака прийняв таке рішення, бо чоловік не міг зайняти своє місце. На відео видно, що протез займає занадто багато місця і не дозволяє йому сидіти у відносно тісному кріслі літака. Пілот відмовився злітати з пасажиром, що стояв на борту.

Українець був збентежений. Він просив, щоб йому дозволили полетіти до Варшави. Воїн понад годину простояв біля входу і намагався переконати співробітників авіакомпанії дозволити йому полетіти. Але вони відмовилися.

«Як я тепер потраплю додому?» — сказав збентежений чоловік.

Військовий показав стюардесам вміст свого рюкзака. Він віз подарунки для рідних, які чекали на нього у Варшаві. У якийсь момент чоловік уже не зміг втриматися на протезі, тому впав. Під час падіння українець пошкодив руку.

Стюардеси стверджували, що з міркувань безпеки чоловік не міг залишитися в літаку і поводився неадекватно. Ветеран був змушений зійти з літака і повернутися в термінал аеропорту.

«Дивіться відео самі, поки серце не розірветься», — підписав ролик польський портал.

Співробітники угорської бюджетної авіакомпанії зазнали жорсткої критики з боку інтернет-користувачів за бездушність. Наразі доля військового з України невідома, як і те, коли він доїхав додому і чи повернув йому перевізник гроші за переліт.

Нагадаємо, раніше Румейса Гелгі, зріст якої 2 м 15 см, здійснила свою першу подорож у літаку. Вона — найвища жінка у світі. Тож для того, щоб звільнити місце для дівчини у літаку, довелося прибрати шість крісел.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності