У Львові суд арештував депутата Алєксєєва

Сергій Алексєєв. Фото - укрінформ

Йдеться про запобіжний захід - два місяці під вартою

Львівський суд обрав запобіжний захід депутату від партії «Європейська солідарність» Сергію Алєксєєву. Йдеться про два місяці під вартою з можливістю застави у розмірі понад 2,2 мільйони гривень.

Про це повідомляє Укрінформ.

За даними СБУ, нардеп Алєксєєв за 50 тисяч доларів обіцяв допомогти іноземцю в уникненні екстрадиції. Перед слуханням Алєксєєв заявив, що його «підставили».

В СБУ заявили, що кримінальне провадження було розпочате у квітні за заявою потерпілого. Натомість перша розмова, де нардеп запропонував свої «послуги» іноземцю, відбулася 1 червня. А вже 17 червня Алєксєєв отримав першу частину «винагороди» – 20 тисяч доларів США.

Згодом фігурант повідомив, що потрібні ще кошти для вирішення питання в суді першої інстанції й 29 червня він отримав другий «транш».

Зазначимо, що 30 червня народному депутату від партії «Європейська солідарність» Сергію Алєксєєву повідомили про підозру шахрайстві. Однак, «Європейська Солідарність» заявляє про продовження спрямованих провокацій і тиску на наших представників, написала Геращенко.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності