«Укрпошта» з 1 липня змінить графік роботи

«Укрпошта» з 1 липня змінить графік роботи

Також у компанії поступово переглядають графіки робіт сільських стаціонарних відділень

З 1 липня «Укрпошта» відкриває двері відділень за стандартними графіками роботи.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Стандартизація режимів роботи відділень під потреби споживачів була започаткована ще у 2019 році, але з початком повномасштабного вторгнення у 2022 компанія була змушена підлаштовуватися під ситуацію, зменшувати та міняти час роботи відділень поштового зв'язку», - йдеться у повідомленні.

Натомість зараз «Укрпошта» готова запропонувати своїм клієнтам зрозумілі та передбачувані графіки роботи своїх відділень.

Так, з 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи.

«Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні», - зауважили у компанії.

Водночас відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також «Укрпошта» поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень.

«Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів», - пояснили у пресслужбі компанії.

Там додали, що перевірити оновлений графік роботи відділень можна на сайті, у застосунку «Укрпошти», в чат-боті або в контакт-центрі за номером: 0 800 300 545.

Нагадаємо, з 1 липня в Україні для деяких громадян підросте оплата комунальних послуг, зміняться і ціни на паливо. А декому підвищать пенсії. Детальніше про це можна дізнатись у матеріалі.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності