• Головна
  • Україна
  • Голову Тернопільської облради і його заступників затримало НАБУ

Голову Тернопільської облради і його заступників затримало НАБУ

Голову Тернопільської облради і його заступників затримало НАБУ

Високопосадовців облради підозрюють у хабарництві

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

Про це повідомило видання “Слово і діло” з посиланням на співрозмовника в органах правопорядку.

За інформацією видання, детективи НАБУ затримали Головка, а також двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем'янчука (перший заступник) і Ігоря Гайдука за підозрою в одержанні неправомірної вигоди.

Народний депутат Андрій Богданець на своїй сторінці у Facebook написав, що зараз в приміщенні Тернопільської облдежадміністрації проходять обшуки.

«Зараз в приміщенні Тернопільської обласної адміністрації працює НАБУ. І так би мовити поклала на підлогу голову облради і двох заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації за підозру в хабарі, наскільки я знаю його передали їм десь по дорогах», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід колишньому заступнику Міністра розвитку громад Василю Лозинському, якого підозрюють у хабарництві на суму 400 тис. доларів США. Його арештували з правом на заставу в 5 мільйонів гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності