• Головна
  • Україна
  • Морський піхотинець «Берлін» розповів подробиці повернення села Макарівка на Донеччині

Морський піхотинець «Берлін» розповів подробиці повернення села Макарівка на Донеччині

137-й оперативний батальйон морської піхоти 35-ої бригади морської піхоти звільнили село Макарівка Донецької області від російських загарбників.

Українські військовослужбовці 35-ї окремої бригади морської піхоти оприлюднили кадри звільнення Макарівки Донецької області.

«Але вони не полишають бажання забрати це село назад. Вони працюють артою, мінометами й танками, але ми будемо стояти, бо ми - морська піхота. Вірні завжди», - йдеться у зверненні піхотинців

Морський піхотинець «Берлін» розповідає: «Вони відразу почали відступати. Почали відступати по правому краю села через поле. Поки ми займалися кожним будинком, бо треба зачистити кожен будинок, кожен підвал. через це в них було кількадесят хвилин і вони змогли втекти. Але не всі. Група орків залишилась у нас в тилу. Після чого спільно з другим батальйоном 35-ої бригади тил був зачищений, останні орки вибиті з села. Частина з них у полоні. Вони почали просто руйнувати це село - авіація, артилерія».

Нагадаємо, за минулий тиждень, з 5 до 12 червня, в ході ведення наступальної операції у Донецькому та Таврійському операційних районах українські війська просунулися на 6,5 км. Площа території, взятої під контроль, — 90 квадратних кілометрів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності