• Головна
  • Україна
  • Петиція про звільнення Ткаченка набрала необхідну кількість голосів: що далі

Петиція про звільнення Ткаченка набрала необхідну кількість голосів: що далі

Петиція про звільнення Ткаченка набрала необхідну кількість голосів: що далі

Документ створили ще 7 березня

Петиція з проханням про відставку Олександра Ткаченка з посади Міністра культури та інформаційної політики набрала необхідні 25 тисяч голосів.

Про це йдеться на сайті Кабінету Міністрів.

Тепер її має розглянути прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Документ створили ще 7 березня. Станом на ранок 2 червня вона набрала 25 224 голоси.

Відповідно до цієї петиції прем’єр-міністра Дениса Шмигаля просять зробити подання до Верховної Ради про звільнення з посади Міністра Олександра Ткаченка у зв’язку «з неналежним виконанням своїх посадових обов’язків». Звільнити міністра може лише парламент.

«Перебуваючи на посту Міністра культури та інформаційної політики, здійснював керівництво його діяльністю таким чином, що спричинив стагнацію в культурній сфері. Недотриманням слова, привселюдно осквернив пам'ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя. Народ обурений політикою пана Ткаченка», — йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, петиція про маркування брендів-колаборантів набрала необхідну кількість голосів. Автор документа просить президента Володимира Зеленського вжити законодавчих заходів, щоб зобов’язати компанії (постачальників та виробників, в тому числі іноземних та тих, які мають співвласників, що співпрацюють з іноземними компаніями), що продовжують співпрацю із кривавим російським режимом, виробляючи та продаючи власні товари на території держави-агресора.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності