• Головна
  • Україна
  • Українець створив модель відомої маріупольської споруди у вигляді конструктора LEGO

Українець створив модель відомої маріупольської споруди у вигляді конструктора LEGO

Українець створив модель відомої маріупольської споруди у вигляді конструктора LEGO

Вежа може стати офіційним набором в LEGO Ideas

Українець створив модель відомої маріупольської споруди у вигляді конструктора LEGO.

Про це йдеться на сторінці LEGO

Це стара водонапірна вежа. І вона може стати офіційним набором в LEGO Ideas. Варто лише зібрати 10 тисяч голосів.

«Пориньте в багату історію Маріуполя зі знаменитою Старою водонапірною вежею. Цей архітектурний шедевр, спроєктований Віктором Нільсеном і завершений у 1910 році, є символом минулого міста та свідченням його прогресу», - йдеться у повідомленні.

«Втілення цієї моделі в життя по всьому світу — це моя особиста мрія, яка дозволить мені поділитися частиною своєї спадщини з шанувальниками LEGO по всьому світу. Мені потрібна ваша підтримка, щоб перетворити це неймовірне творіння в офіційний набір LEGO Ideas! Допоможіть набрати 10 тисяч голосів «за», щоб зробити набір «Стара водонапірна вежа – Маріуполь, Україна» доступнішим для шанувальників LEGO з усього світу. Щойно ми досягнемо цієї віхи, дизайнери LEGO переглянуть подані матеріали та, можливо, втілять у життя цей дивовижний набір! Давайте поширимо інформацію та втілимо цю мрію в реальність», - звертається автор вежі.

Нагадаємо, LEGO випустило HIMARS із намальованою усмішкою та солдатом в українській формі. Такий HIMARS коштує майже 7 тисяч гривень, а додаткові деталі з українським солдатом та посмішкою ще 2,5 тисячі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності