• Головна
  • Україна
  • Застрелив трьох людей та підірвався на гранаті: на Полтавщині убили ексмера

Застрелив трьох людей та підірвався на гранаті: на Полтавщині убили ексмера

Застрелив трьох людей та підірвався на гранаті: на Полтавщині убили ексмера

Людей убив сусід

Поліція Полтавщини розслідує обставини потрійного вбивства, яке сталося 21 травня.

Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

До правоохоронців, близько 14:00, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що в місті Лохвиця чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті. 

«На місці трагедії працює слідство та криміналісти. За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив двох сусідів (67-річного та 47-річного чоловіків) та 63-річну сусідку із гладкоствольної зброї, після чого повернувся у власне домоволодіння та підірвався гранатою», - повідомив начальник Головуправління поліції Полтавщини Євген Рогачов. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції,  спеціалісти криміналісти та вибухотехнічна служба ГУНП. Обставини та причини трагедії з'ясовують слідчі. 

Як написало місцеве видання «Полтавська хвиля», в Лохвиці невідомий чоловік влаштував стрілянину. Попередньо відомо, що стрілок убив кількох людей, серед яких і колишнього мера міста Вʼячеслава Демчука.

Після цього чоловік підірвав себе гранатою.

Видання пише, що стрілянину влаштував місцевий мешканець Олександр Сова.

Чинний мер Лохвиці Віктор Радько підтвердив, що вбивство сталося на побутовому ґрунті. Чоловік увірвався до сусідів, одним з яких був колишній міський голова В'ячеслав Демчук, вбив їх, а тоді повернувшись додому, підірвав себе гранатою.

За словами мера, Олександр Сова — місцевий мисливець, який тримає вдома рушницю.

Нагадаємо, у Самбірському районі 61-річний чоловік вистрілив у голову своєму 27-річному сусіду та поранив у ногу його 63-річну тещу. Чоловік помер на місці події, а жінка встигла сховатися поки зловмисник перезаряджав зброю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності