У Києві змінять правила руху транспорту під час тривоги

У Києві змінять правила руху транспорту під час тривоги

Нововведення вступають в дію з 22 травня 2023 року

З 22 травня наземний громадський транспорт Києва у разі оголошення повітряної тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття. Заїзд великогабаритного транспорту до Києва під час повітряної тривоги буде заборонено.

Про це повідомила Київська державна адміністрація.

«У разі повітряної тривоги КП «Київпастранс» та приватні компанії, що надають послуги з перевезення пасажирів, мають робити зупинку біля найближчого укриття для населення, розміщеного за маршрутом руху. Відповідне рішення ухвалила сьогодні Рада оборони міста Києва», – йдеться у повідомленні.

Укриттям може бути підземна станція метро, підземний перехід, укриття у будинках тощо. Водій повинен робити оголошення про найближче укриття. Контролюватиме зупинку транспорту патрульна поліція.

Окрім того, із 22 травня заїзд великогабаритного транспорту до Києва під час повітряної тривоги буде заборонено. Йдеться про вантажівки загальною масою понад 4,5 тонни.

Контроль за зупинкою вантажного транспорту на в'їздах у місто вестиме Національна гвардія спільно з управліннями патрульної поліції Києва та області.

Нагадаємо, у Львові через ремонтні роботи на деяких вулицях змінено рух транспорту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності