• Головна
  • Україна
  • У Віктора Павліка забрали спецперепустку, яку він подарував дружині

У Віктора Павліка забрали спецперепустку, яку він подарував дружині

У Віктора Павліка забрали спецперепустку, яку він подарував дружині

Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд під час комендантської години.

Про це пишуть на сторінці МВС України.

Нагадаємо, співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

«Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», - йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом відомості про подію внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку.

Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Додамо, співак Віктор Павлік неочікувано втрапив у скандал через свою дружину-блогерку Катерина Репяхову, яка не втрималася і похвалилася у сторіс "романтичним подарунком" чоловіка. 

Катерина зняла на відео, як вони з чоловіком їдуть Південним мостом, пересування яким можливе лише зі спеціальною перепусткою. 

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки», - похвалилася Репяхова  ще 15-го травня, а Павлік показав дозвіл на проїзд.

Парочку одразу ж засудили у мережі за це недоречне вихваляння. Адже рух мостом дозволений лише спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитному вантажному транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками. 

Крім того, коментатори звернули увагу на те, що Павлік сидів за кермом не пристебнутий. 

Пізніше Катерина схаменулася і у сторіс вибачилася за свій вчинок, назвавши його недоречним жартом. 

Павлік у коментарях обурених користувачів пояснив, що це його перепустка на комендантську годину, бо він часто повертається з концертів дуже пізно. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності