• Головна
  • Україна
  • «Укрзалізниця» відновила рух ділянкою колії на Хмельниччині, яка була пошкоджена внаслідок обстрілів: деталі

«Укрзалізниця» відновила рух ділянкою колії на Хмельниччині, яка була пошкоджена внаслідок обстрілів: деталі

«Укрзалізниця» відновила рух ділянкою колії на Хмельниччині, яка була пошкоджена внаслідок обстрілів: деталі

Всі наступні рейси поїдуть своїми традиційними маршрутами

«Укрзалізниця» отримала дозвіл на відновлення руху ділянкою колії на Хмельниччині, яку було закрито для пасажирських поїздів після ворожого обстрілу 13 травня.

Про це 16 травня повідомили у пресслужбі компанії.

«Насамперед просимо вибачення в усіх пасажирів, чиї плани вимушено змінились. Ми усвідомлюємо, що пересадкові маршрути забирають більше часу, нервів та зусиль, тож намагалися знайти максимально зручні рішення. По-друге, вдячні нашим залізничникам, які працювали над відновленням інфраструктури й були готові поновити рух менш ніж за добу після атаки», - йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» зазначили, що всі наступні рейси поїдуть своїми традиційними маршрутами, у тому числі через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль.

«Для підстраховки рейсів, які вже в дорозі за зміненим маршрутом, до кінця доби наші додаткові електропоїзди для «резервних» пересадок продовжать курсувати за розкладом», - зауважили у компанії.

Нагадаємо, у неділю, 14 травня, залізничники завершили роботи з відновлення ушкодженої внаслідок обстрілу колії на Хмельниччині, наразі очікуємо на дозвіл відновлення руху.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності