• Головна
  • Україна
  • Працівник ОВА прострелив ногу волонтеру: подробиці конфлікту в Луцьку

Працівник ОВА прострелив ногу волонтеру: подробиці конфлікту в Луцьку

Працівник ОВА прострелив ногу волонтеру: подробиці конфлікту в Луцьку

Працівника ОВА вже затримали

На вулиці Драгоманова у місті Луцьк неподалік семінарії УПЦ МП місцеві жителі повідомили про звуки стрілянини.

Про це пише видання «Волинь»

«Під час сварки, 34-річний місцевий житель, перебуваючи у стані сп’яніння, вистрелив із зареєстрованої автоматичної зброї 49-річному лучанину у ногу», - йдеться у повідомленні поліції.

Пізніше у ЗМІ повідомили подробиці стрілянини. Стало відомо, що працівник Волинської обласної військової адміністрації з автомата Калашникова вистрілив у волонтера. 

Про це пише видання «Конкурент» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

«11 травня близько 21:00 у місті Луцьк, біля будинку по вулиці Драгоманова, 26, між місцевими жителями Шульганом О.О., 1988 року народження, який працює спеціалістом координаційного центру Волинської військової адміністрації, та Стецем А.М., 1973 року народження, який працює волонтером, виник конфлікт під час якого Шульган з автомата вистрілив у Стеца», – розповідає джерело.

З’ясувалися і подробиці події.

«Під час конфлікту Шульган, забігши у свою квартиру, взяв автоматичну зброю АКС 74, на яку має дозвіл № 257 з позначкою «Для захисту України», виданий Головним управлінням національної поліції Волинської області 14.03.2022, вибіг на вулицю та зробив постріл у бік Стеця, заподіявши вогнепальне поранення правого стегна з переломом. Потерпілого госпіталізовано. У ході проведення обшуку в будинку Шульгана вилучено автомат АКС 74, 119 патронів, 4 магазини до автомата», – розповіло джерело.

Шульгана затримали та уже відкрили кримінальну справу за статтею 296 (хуліганство).

Нагадаємо, 8 травня на вулиці Лісній у Львові чоловік погрожував сусіду зброєю. Він здійснив два попереджувальні постріли в повітря. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності