На фронті загинув співробітник Офісу президента

На фронті загинув співробітник Офісу президента

Олексій Титаренко загинув 7 травня

У Донецькій області на передовій загинув співробітник Офісу президента Олексій Титаренко. Він працював головним консультантом Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики.

Про це повідомив керівник ОП Андрій Єрмак.

Титаренко загинув 7 травня. Він був родом із Києва, народився 28 липня 1972 року, пише «Громадське».

Після завершення навчання на філософському факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка він здобув науковий ступінь кандидата наук за спеціальністю «релігієзнавство». Займався науково-педагогічною роботою в системі вищої освіти. З досвідом ветерана АТО Олексій пішов працювати до Офісу президента.

«Колеги по роботі завжди відзначали його глибокі аналітичні здібності, наполегливість, принциповість та водночас такі чудові людські якості як надійність, доброта, чуйність і готовність прийти на допомогу. Він любив життя і будував свої життєві плани на майбутнє, але понад усе любив Україну», — розповіли в ОП.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України Титаренко пішов добровольцем захищати свою державу. 

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами 7 травня загинув мешканець села Верхнє Висоцьке Самбірського району — Громик Євген Романович. Відомо, що Герой загинув поблизу Новоандріївки Запорізької області, внаслідок мінометного обстрілу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності