• Головна
  • Україна
  • Український композитор втік у Німеччину та прославляє Путіна

Український композитор втік у Німеччину та прославляє Путіна

Український композитор втік у Німеччину та прославляє Путіна

Він сказав, що досі Путін виявляв «надзвичайну гуманність щодо Києва, тому й не знищив його за «3 дні»

Відомий український композитор Володимир Бистряков у березні 2022 втік з Києва до Німеччини. Він неодноразово транслював проросійські наративи й знову «відзначився». Зокрема, він заявив, що Путін ще знищить Україну «потужною відповіддю».

Про це пише видання «Життя в деталях».

За його словами, російський диктатор атакуватиме Україну «килимовими бомбардуваннями та вакуумними бомбами».

«Буде дуже вирішальний перелом, після якого армія України не зможе далі чинити опір. Може бyти тaк, тoмy щo пepeвaгa в пoвiтpi i щe нe бyли викopиcтaнi тaкi мoмeнти тиx oзбpoєнь, якi мoжyть бyти викopиcтaнi – тi ж вaкyyмнi бoмби, тe ж caмe килимoвe бомбардуваннями» - розповів Бистряков в одному зі своїх інтерв’ю.

Він зазначив, що досі Путін виявляв «надзвичайну гуманність щодо Києва, тому й не знищив його за «3 дні».

«Я розумію, чому Путін не захопив Київ – він не хотів руйнувати його, я так розумію. Тoж y цьoмy плaнi якicь мoмeнти cyтo гуманні пepeвaжaли нaд мoмeнтaми зaвoювaти, пiдняти cвiй пpaпop нaд Вepxoвнoю Рaдoю i нa цьoмy cпpaвy зaкiнчити, зaлишивши Київ y pyїнax», - каже український композитор.

Додамо, що Володимир Бистряков проживає у невеликому містечку в Німеччині. Втім він регулярно публікує у соцмережах дописи, де бідкається, що йому там не подобається.

Довідково:

Володимир Юрійович Бистряков – народився 13 грудня 1946 у Києві. Радянський та український композитор, піаніст, шоумен. Заслужений артист Української РСР (1987). Лауреат конкурсу піаністів ім. Б. Сметани (Чехословаччина, 1971 рік), автор музики до багатьох радянських фільмів та мультфільмів. Фігурант бази «Миротворець». Відомий своїм відвертими українофобськими поглядами, публічною антиукраїнською пропагандою, висловлюваннями проти «Євромайдану», підтримкою анексії Криму Росією та виправдання сепаратистів ДНР/ЛНР. Він вважає Україну агресором та називає українських солдатів «мародерами».

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності