• Головна
  • Україна
  • Зеленський та Залужний привітали бійців з Днем піхоти (фото, відео)

Зеленський та Залужний привітали бійців з Днем піхоти (фото, відео)

Зеленський та Залужний привітали бійців з Днем піхоти (фото, відео)

Фото від президента та відео від Залужного

Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікували вітання з нагоди Дня піхоти.

Піхота – це основа війська. Стрілецькі, механізовані, мотопіхотні, гірсько-штурмові підрозділи щоденно, у важких боях, гідно дають відсіч російським загарбникам.Дорогі бойові побратими та посестри!Ви - приклад стійкості, відваги, братерства та незламності духу. Ви зустрічаєте противника в окопах та на спостережних пунктах. Ви вгризаєтеся в землю на передніх рубежах. Ви зупиняєте наступи ворожої техніки. Ви не маєте страху, бо дивитеся в очі противнику. Під дощем і снігом, артобстрілами та авіаударами - ви бороните Україну.Дякую кожному!Честь і повага Вам!

Posted by Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine on Friday, May 5, 2023

«Піхота — це основа війська.

Стрілецькі, механізовані, мотопіхотні, гірсько-штурмові підрозділи щоденно, у важких боях, гідно дають відсіч російським загарбникам.

Дорогі бойові побратими та посестри!

Ви — приклад стійкості, відваги, братерства та незламності духу. Ви зустрічаєте противника в окопах та на спостережних пунктах. Ви вгризаєтеся в землю на передніх рубежах. Ви зупиняєте наступи ворожої техніки. Ви не маєте страху, бо дивитеся в очі ворогу. Під дощем і снігом, артобстрілами та авіаударами — ви бороните Україну.

Дякую кожному!

Честь і повага Вам!», — написав Залужний.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності