• Головна
  • Україна
  • На Хмельниччині оштрафували матір семикласника, бо він показував непристойні жести вчителю

На Хмельниччині оштрафували матір семикласника, бо він показував непристойні жести вчителю

У школі кажуть, що хлопець не реагує на зауваження

На Хмельниччині Старокостянтинівський райсуд оштрафував матір за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Причиною цього стало те, що її син показував непристойні жести в бік учителя.

Про це йдеться в постанові суду, пише «Громадське».

Так, 23 березня учень 7 класу на уроці хімії демонстрував непристойні жести в бік учителя хімії під час контрольної роботи. Водночас зазначається, що такі дії хлопець вчиняв неодноразово.

Відтак суд розглянув пояснення вчителя географії Старокостянтинівської школи, який розповів, що учень систематично порушує дисципліну під час навчання. Натомість вчителька історії зазначила, що хлопець не реагує на зауваження. Крім того, матір зобов’язувалася провести із сином бесіду задля виправлення його поведінки.

До цього жінка вже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Тоді справа стосувалася її доньки, яка втекла з дому в невідомому напрямку. Тож це означало, що правопорушення жінка вчинила повторно.

Водночас на судовому засіданні жінка визнала вину й розкаялася у вчиненому, а суд визнав матір винною за ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На неї наклали штраф — 1 700 грн. Крім того, з жінки стягнули на користь держави понад 500 грн судового збору.

Нагадаємо, днями у мережі вибухнув скандал через відео, яке поширили учні. На кадрах зафіксували бійку вчительки та учня в одній зі шкіл Львівщини.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності