• Головна
  • Україна
  • Кількість постраждалих у Павлоградському районі зросла: серед них уже п'ятеро дітей

Кількість постраждалих у Павлоградському районі зросла: серед них уже п'ятеро дітей

Наймолодшій потерпілій лише 8 років

У Павлоградському районі Дніпропетровської області зросла кількість потерпілих внаслідок ракетного обстрілу. Тепер їх 34, зокрема п'ятеро дітей.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

За його словами, наймолодшій потерпілій лише 8 років. У людей є забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, а також отруєння продуктами горіння. У реанімації перебувають дві жінки 45 та 55 років. Решта постраждалих лікуються амбулаторно.  

Лисак раніше розповідав, що 7 ракет знищили військові повітряного командування «Схід», але були та влучання в Павлоградському районі. У Павлограді сталася пожежа у промисловому підприємстві, яку рятувальники вже приборкали. 

У житловому районі міста також пошкодили 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти та 5 магазинів.

У Вербківській громаді зазнали пошкоджень майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській — 2, а в Межиріцькій — школа. На місцях прильотів працюють усі відповідні служби. Інформація уточнюється.

Про вибухи в Павлограді стало відомо приблизно о 23:00 30 квітня. А о 2:30 окупанти з літаків стратегічної авіації запустили ще 18 крилатих ракет. Повітряні сили ЗСУ збили 15 із них.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності