• Головна
  • Україна
  • Обставини інциденту значно ширші: у Черкаському ТЦК відреагували на скандальне відео із побиттям цивільного

Обставини інциденту значно ширші: у Черкаському ТЦК відреагували на скандальне відео із побиттям цивільного

Через цей інцидент було призначено службову перевірку

Черкаський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки прокоментував бійку працівників ТЦК із цивільним під час вручення повістки.

Там запевняють, що чоловік почав себе «провокаційно» поводити, коли побачив військовослужбовців при виконанні їх службових обов’язків.

«Громадянин почав ображати військовослужбовців, погрожувати фізичною розправою та застосував фізичну силу до одного з військовослужбовців. Громадянина було затримано. На місце події військовослужбовці ТЦК та СП викликали поліцію», – йдеться в повідомленні.

Водночас у ТЦК кажуть, що скандальне відео, яке потрапило у соцмережі, і на якому видно, як військовий б'є чоловіка ногою в обличчя, вирване з контексту

«Обставини значно ширші, аніж показано в зазначеному фрагменті», – зазначили у ТЦК.

Проте через цей інцидент було призначено службову перевірку.

«З особовим складом, що залучаються до оповіщення військовозобов’язаних, проведено додаткові роз'яснювальні заходи щодо порядку роботи й дотримання норм законодавства», – додали у військкоматі.

Нагадаємо, вранці 27 квітня у мережу потрапило відео, в якому чоловіка жорстоко побили троє працівників військкомату. Ймовірно, вони намагалися вручити йому повістку. Дата знімання цього відео теж невідома.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності