• Головна
  • Україна
  • Колишня депутатка зі Швеції вступила до лав Інтернаціонального легіону ЗСУ

Колишня депутатка зі Швеції вступила до лав Інтернаціонального легіону ЗСУ

Колишня депутатка зі Швеції вступила до лав Інтернаціонального легіону ЗСУ

Жінка має звання сержанта

Колишня депутат парламенту Швеції Кароліна Норденгріпп підписала контракт зі Збройними силами України. Тепер жінка захищатиме Україну в лавах Інтернаціонального легіону.

Про це 42-річна Кароліна повідомила у своєму Instagram.

Жінка зізнається, коли дізналася про початок повномасштабного вторгнення РФ, не сумнівалася, що має бути на фронті, вона також обіцяє показувати світові, скільки насправді коштує свобода, яку виборює нині Україна.

«Після трьох днів бюрократії стало зрозуміло, що мені дозволили вступити в регулярну армію, багато штампів зроблено», – написала Норденгріп кілька днів тому після постів про виснажливі перевірки, отримання дозволів та проходження комісій, які чекали на неї на шляху до ЗСУ.

Свій допис вона супроводила фото, де тримає у руках контракт з ЗСУ.

В інтерв’ю шведському виданню Boras Tidning вона розповіла, що твердо знала, що мусить бути на фронті в Україні з першого дня повномасштабного російського вторгнення.

«Для мене це було очевидно. Я ніколи не вагалася. Я так багато дізналася про цю війну, коли була у складі комітету з оборони, що коли вона почалася, я відразу відчула, що повинна зробити свій внесок», – розповіла Норденгріпп, пише Партіот Донбасу.

Вона додала, що її родині усвідомити та прийняти це рішення було значно важче, ніж їй – зробити його.

Нагадаємо, Швеція надасть фінансову допомогу для підтримки енергетики України. Уряд Швеції внесе у Фонд енергетичної підтримки України 30 мільйонів доларів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності