• Головна
  • Україна
  • На Волині офіцер жорстоко побив солдата ногами, бо той зайшов не у ту душову кабінку

На Волині офіцер жорстоко побив солдата ногами, бо той зайшов не у ту душову кабінку

Зараз чоловік бореться за життя в лікарні

На Волині 41-річного солдата побив 23-річний офіцер.

Чоловіка побили ногами у душовій, а він не міг дати відсіч, бо ще не оговтався після тяжкого поранення.

Про це розповіла сестра потерпілого Анатолія Грищука Наталія на своїй сторінці у Facebook.

«На фотографіях мій брат Грищук Анатолій військовий 14 бригади, який був жорстоко побитий старшим лейтенантом Арійчуком Василем Тарасовичом, за те що брат зайшов митись не в ту кабінку, він його збив з ніг і відгамселив ногами по голові (захищатись не міг, бо ще не повністю відновився після тяжкого поранення)», - написала вона.

Жінка розповіла, що офіцер кілька разів вдарив брата ногами в берцях по голові. Вона додала, що після побиття лейтенант навіть не надав потерпілою першу домедичну допомогу, а просто залишив стікати кров'ю. Коли її брата знайшли, у нього від травм вже відмовили ноги, а на голові була велика гематома. Наразі чоловік бореться за життя в лікарні, а зловмисник «гуляє на волі».

Побитого солдата знайшли у сушильній 9 квітня, а саме побиття сталося 8 числа. Після нападу Арійчук ще й змусив Анатолія прибирати в душовій, після чого поранений військовослужбовець уже не зміг піднятися на ноги.

Дружина Анатолія розповіла, що до лікарні, де зараз перебуває потерпілий, приходили слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР). Вони проводять розслідування за фактом побиття військовослужбовця.

«Розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень). Зараз встановлюється коло причетних осіб та проводяться необхідні слідчі дії», – повідомили в ДБР.

Нагадаємо,працівники ДБР розпочали розслідування за фактом побиття військовослужбовця однієї з частин Нацгвардії на Івано-Франківщині. Відео, на якому офіцер нецензурно лається та б’є військовослужбовця, сьогодні, 18 квітня з’явилося на одному з українських телеграмканалів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності