• Головна
  • Україна
  • Лісова мафія атакує: в Ужгороді спалили авто секретаря міськради

Лісова мафія атакує: в Ужгороді спалили авто секретаря міськради

Лісова мафія атакує: в Ужгороді спалили авто секретаря міськради

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події

В Ужгороді невідомі вночі спалили автомобіль секретаря міської ради, представника «Слуги народу» Арсена Мелкумяна.

Про це 9 квітня він повідомив у соцмережах.

«Вночі о 01:50 у дворі особистого будинку загорівся мій автомобіль. Сумнівів, що це умисна справа чиїхось рук, немає – ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно, наразі не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять усе, щоб знайти винуватців», – написав Мелкумян.

Я довго вагався, але, проаналізувавши ситуацію, розумію, що маю розповісти про підпал мого автомобіля цієї ночі. Вночі о 1.50 у дворі особистого будинку загорівся мій автомобіль. Сумнівів, що це умисна справа чиїхось рук, немає - ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно, наразі не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять усе, щоб знайти винуватців.

Posted by Arsen Melkumyan on Sunday, April 9, 2023

Водночас речниця Нацполіції Ганна Дан у коментарі «Суспільному» зазначила, що факт загоряння автомобіля у поліції зафіксували. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

«Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу)», – повідомила речниця, додавши, що санкція цієї статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

Крім того, відреагував на інцидент нардеп Микола Тищенко. За його словами, за однією з версій було застосовано дрон і після вибуху вщент згоріла автівка, яку раніше члени ТСК застосовували для перевірок лісогосподарств.

«Ми працювали та працюватимемо 24/7, та тепер ще завзятіше. Думали, що відкупитись, як звикли, та це зупинить перевірки? Думали, що погрозами зможете зупинити роботу ТСК? Ні, навіть не чекайте. Найприкріше, що ми неодноразово зверталися до правоохоронних органів з повідомленням про погрози членам ТСК від лісової мафії. В тому числі під відеозапис на одному із засідань», - зазначив Тищенко.

Довідково:

Арсен Мелкумян – ужгородський підприємець. Вперше він балотувався в депутати Ужгородської міськради від партії «Слуга народу й очолив однойменну фракцію. А з липня 2021 року обіймає посаду секретаря Ужгородської міської ради.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності