• Головна
  • Україна
  • У Хмельницькому люди збираються біля храму, де ченці УПЦ МП побили військового

У Хмельницькому люди збираються біля храму, де ченці УПЦ МП побили військового

У Хмельницькому люди збираються біля храму, де ченці УПЦ МП побили військового

З людьми біля храму поспілкується священник собору Олександр Рибчинський

У Хмельницькому представники УПЦ МП побили військового Артура Ананьєва. Біля собору, де стався інцидент, зібралося багато людей.

Про це пишуть на сторінці Суспільного.

Українського захисника побили у Свято-Покровському соборі. Як виявилось, постраждалий Артур Ананьєв з початку війни пішов добровольцем на фронт.

Поблизу Свято-Покровського кафедрального собору зібралось близько 50 осіб. За словами журналістів, люди хочуть почути пояснення, чому представники УПЦ МП побили військового.

З людьми біля храму поспілкується священник собору Олександр Рибчинський.

Нагадаємо, у мережі з'явилися кадри, як священнослужителі УПЦ МП у Хмельницькому побили в церкві військового. На кадрах видно, як церковні служителі накинулися на воїна з кулаками. Військовий, на якого накинулися представники УПЦ МП – Артур Ананьєв, який від початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт у складі 19 стрілецького батальйону. Попередньо, конфлікт виник, коли військовий запитав у присутніх, скільки людей ще має загинути, щоб вони перестали ходити до Московського патріархату. В УПЦ МП вже заявили, що інцидент – це буцімто провокація. За їхніми словами, чоловік, якого видно на відео, не є військовим і першим напав на священнослужителя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності