• Головна
  • Україна
  • Скандальний комік-втікач Андрій Щегель може сісти за ґрати: на нього подали в суд

Скандальний комік-втікач Андрій Щегель може сісти за ґрати: на нього подали в суд

Скандальний комік-втікач Андрій Щегель може сісти за ґрати: на нього подали в суд

Гуморист порушив умови договору з продюсерським центром

На скандального коміка-втікача Андрія Щегеля подають до суду.

Про це пише «24 Канал».

Відомий український стендап-комік Андрій Щегель розповів у своєму інтерв’ю, що він «с’їба*ся як криса» до Туреччини під час війни. Також він зазначив, що не боїться військкомат, бо має вже три повістки. Окрім того, він відзначився скандальними заявами про Україну та її захисників. Комік назвав Україну Північною Кореєю, ***нутим цирком з попаяними деб*лами, в яких нема шансів на цивілізоване життя і пообіцяв більше ніколи сюди не повертатися.

Згодом, після хвилі обурень, він записав відеозвернення, у якому «приносить вибачення». Однак це не допомогло йому уникнути покарання.

Нещодавно стало відомо, що засновник продюсерського центру Comedy Space Сергій Чудаєв, який займався організацією гастролей Щегеля за кордоном, подав на нього в суд. Він хоче притягнути гумориста до відповідальності за порушення умов договору з продюсерським центром.

Згідно з положенням договору, комік мав виступити на шоу та повернутися до України. Але він вирішив залишитися закордоном. Окрім того, гуморист завдав репутаційних збитків Comedy Space, адже після цієї скандальної історії у продюсерського центру ускладнилося спілкування з деякими артистами.

«Своїми діями він підставив велику кількість колег, мене та країну загалом. У нього була конкретна мета і завдання, яке він повинен був виконати, він за нього навіть не брався. Така поведінка — це егоїзм та деструктив», — повідомив керівник продюсерського центру Сергій Чудаєв в коментарі «24 Каналу».

Нагадаємо, у Міністерстві культури та інформаційної політики віреагували на ситуацію, що склалась з порушенням правил перетину державного кордону та повернення в країну стендап коміка Андрія Щегеля. Після інциденту вони вирішили змінити порядок отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон чоловіків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності