ДТП у Польщі: постраждали українці

ДТП у Польщі: постраждали українці

Аварія сталася 25 березня після 23 години

На автомагістралі А4 поблизу села Воля Велька у Польщі зіткнулися два автомобілі. Вони вилетіли з дороги.

про це пише ukrayina.pl, посилаючись на Radio ZET.

На місці події працювали бригади швидкої допомоги, пожежники та поліція. Постраждалих доставили до лікарні.

Наскільки жахливим було зіткнення на трасі, видно на фотографіях пожежників, опублікованих у Facebook. Вантажівка була майже повністю знищена. На трасі А4 поблизу Дембиці повністю перекрили рух. Причини цієї події з'ясовують.

Аварія сталася 25 березня після 23 години. На трасі А4 біля села Воля Велька мікроавтобус зіткнувся з невеликою вантажівкою Żuk. Бусом Fiat Ducato подорожувало вісім осіб, двоє людей їхали вантажівкою. 

«Як попередньо встановили поліцейські, 30-річний громадянин України, керуючи автомобілем Fiat Ducato, рухаючись у напрямку Кракова, врізався в задню частину вантажівки, яка їхала попереду. В результаті зіткнення вісім людей, які їхали в Fiat Ducato, отримали травми (водій і семеро пасажирів, у тому числі двоє дітей), також травмувалися 59-річний водій Żuk та його пасажир. Постраждалих доставлено до лікарень», — повідомили у підкарпатській поліції.

На щастя, внаслідок події ніхто не загинув. На місці працювали численні пожежні бригади, включно з добровольчими загонами з околиць Дембиці.

Нагадаємо, у Львові мотоцикліст втрапив у ДТП. У середу ввечері, 22 березня, у Львові на вулиці Хуторівка сталася ДТП за участю мотоцикліста, який не обрав безпечної швидкості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності